Blogg

2019-03-12_Facebooks communityregler är ett skämt

12 mar 2019

Facebook är verkligen inkonsekventa. Man tillåter mobbning och trakasserier men kallar man någon en nazistisk lögnare blir man spärrad 30 dagar.

Detta samtidigt som man själv kanske hängs ut med bl.a. adresser o.dyl.

Upprop ang. Facebooks communityregler

 

2019-03-09_Okynnesanmälningar från nazister i Sverigedemokraterna (det nazistiska partiet)

9 mar 2019

För ett par dagar sedan skrev jag på förekommen anledning ett blogginlägg ang. en nazist som betedde sig som en typisk mobbare från Sverigedemokraterna.

Detta med anledning av att jag blev okynnesanmäld på Facebook för att jag blev förbannad på skribenten ifråga och bl.a. kallade individen en nazistisk lögnare.

Det här hände i en tråd som följde på en recension av en Facebooksida kallad "Sverigebilden".

Här är texten till recensionen som f.ö. skrevs 2018-06-23.

citat "Ännu en nazistisk propagandasida som väl folk i Femklövern (Sverigedemokraterna, Alternativ för Sverige, Nordiska Motståndsrörelsen, Medborgerlig Samling, Nordisk Ungdom) står bakom.

Notera en intressant sak som sades i Opinion Live 2018-05-17 med repris 2018-05-19.

Adam Cwejman från GP blev utfrågad om en bok han har skrivit om antirasisters fixering vid hudfärg.

Jag kan ju citera det här ang. ett uttalande i Opinion Live om denne Herres syn på antirasisters gnetande om hudfärg.

Adam Cwejman GP
"Alla vettiga demokrater är antirasister."

Min kommentar till det blir då det här:
Antingen är SD vettiga demokrater och antirasister eller så är man antidemokrater och rasister. SD är då givetvis det senare enligt min mening.

Detta är SD i ett nötskal.
Ett parti vars Malmöavdelning 1988-02-21 valde en svensk nazistisk krigsförbrytare vid namn Gustaf Ekström till revisor.
Se bl.a. det ärende som låg hos Närradionämnden med DNR1357/88.

Ett parti vars tidskrift SD-Kuriren 1992 i maj utnämnde allas vår humanist Hans Alfredson till "Månadens Landsförrädare"
Vad som var ironiskt här var att han fick titeln hedersdoktor i humanistisk filosofi samma månad i Lunds Domkyrka.

"Nazisternas arv fortsätter att förpesta vår värld." slut citat

 

Tråden slutade så här med översittarens replik:

Översittaren skrev nämligen "Sten Magnusson Oj nu tog du verkligen i hat-Sten, det är verkligen synd om en sån tragisk figur som dig som inte har en susning om vad en nazist eller mobbare är.
Vad jag kan konstatera från dina inlägg är att du inte hade det lätt som barn."

Typiskt översitteri eller hur?
Arma barn med sådana föräldrar.

2019-03-07_Okynnesanmälningar från nazister i Sverigedemokraterna (det nazistiska partiet)

7 mar 2019

När jag öppnade Facebook på kvällen den 6/3 fick jag ett meddelande om att mitt konto har blockerats från att görta inlägg, sända PM, kommentera o.dyl.

Detta i 30 dygn och då enbart för att jag blev förbannad på en vidrig nazistmobbare för att han drog in mina föräldrar.

2018-07-02_Medborgerlig Samling riksdagsparti efter valet 2018?

2 jul 2018

Ang. det nybildade partiet Medborgerlig Samling på yttersta högerkanten.
Så här skriver man överst på partiets hemsida. Jag citerar:
"MER SANS. MINDRE SENSATION
Medborgerlig Samling är en ny politisk kraft som vill återinföra ett tydligt folkförankrat, evidensbaserat och personligt ansvarstagande styre.
Stöd oss finansiellt inför valet 2018. Når vi riksdagen får du pengarna åter.
"Teckna MEDs Riksdagsobligation "

Borde det inte vara så att man får pengarna tillbaka om man inte NÅR Riksdagen?

En fungerande produkt betalar man för.

En oduglig produkt lämnar man åter och får då pengarna tillbaka.

 

En annan fundering.

Är det verkligen lämpligt att en ev. folkvald ledamot skriver om yttrandefrihet samtidigt som meningsmotståndare, såväl privatpersoner som offentliga hängs ut på sätt som kan få folk att tänka på hur det var efter att Tjeckoslovakien ockuperades 1968-08-21. Då ersattes ju Pragvåren med ett styre under "Diktaturens kreatur".

Ledamoten ifråga är därtill en som av och till kallar bl.a. nästan en hel väljarkår för efterbliven, bl.a. på Twitter.
Medborgerlig Samling har mig veterligt inte bett om ursäkt för detta vidriga övertramp.

2018-05-27_Demokrati

27 maj 2018

Vad är demokrati egentligen och vilka partier i Sveriges Riksdag kan anses vara demokratiska utifrån de motioner man lämnar in och utifrån deras agerande i övrigt?

Låt oss kika lite på Sverigedemokraterna.

Partiet har ett s.k. "principprogram" som till stora delar liknar det Hitlers NSDAP hade 1920 - 1945. Ofta pratar man därtill om vad man ska göra när "vi tar makten".
Vilket annat parti kommer med sådanas dumheter likt en militär som vill störta en folkvald regering i en statskupp?

Notera en intressant sak som sades i Opinion Live 2018-05-17 med repris 2018-05-19.

Adam Cwejman från GP blev utfrågad om en bok han har skrivit om antirasisters fixering vid hudfärg.

Jag kan ju citera det här ang. ett uttalande i Opinion Live om denne Herres syn på antirasisters gnetande om hudfärg.

Adam Cwejman GP
"Alla vettiga demokrater är antirasister."

Min kommentar till det blir då det här:
Antingen är SD vettiga demokrater och antirasister eller så är man antidemokrater och rasister. SD är då givetvis det senare enligt min mening.

Detta är SD i ett nötskal.
Ett parti vars Malmöavdelning 1988-02-21 valde en svensk nazistisk krigsförbrytare vid namn Gustaf Ekström till revisor.
Se bl.a. det ärende som låg hos Närradionämnden med DNR1357/88.

Ett parti vars tidskrift SD-Kuriren 1992 i maj utnämnde allas vår humanist Hans Alfredson till "Månadens Landsförrädare"
Vad som var ironiskt här var att han fick titeln hedersdoktor i humanistisk filosofi samma månad i Lunds Domkyrka.

Detta är Sverigedemokraterna mina damer och herrar.

2017-12-05_Från VK dit högerextremister, nazister och övriga hycklare flyr

5 dec 2017

Någon måtta får det vara på vad nazister vräker ur sig bakom min rygg. https://vk.com/kaj.johannesson

https://vk.com/kaj.johannesson?w=wall448976762_181

Karln har inte ens civilkurage att bemöta mig på plats, nämligen här utan sitter och skvallrar med övriga nazister på en plats jag inte kan komma åt.

Var god bemöt mig på plats men det är väl för mycket begärt?

2017-12-04_Massanmälan mot Sten Magnusson på Facebook

4 dec 2017

Nu hånas jag bl.a. på Twitter och den ryska motsvarigheten på Facebook, VK för det inlägg jag skrev 2017-11-21 ang. den massanmälan som gjordes av nazister eller åtminstone högerextremister.

''Här en text på VK från en typ vid namn Kaj Johannesson.

''Kaj Johannesson  pinned post today at 12:32 am Actions Öppet brev till Sten (vedhuggaren) Magnusson med bihang #Jagärhär

Tycker det var så skralt på feedback från de som läser dina alster och därför känner jag ett behov att ge dig lite återkoppling som måhända skänker dig motivation med att fortsätta beklaga (?) dig över de orättvisor du tycker dig bli utsatt för.

Ja det måste ha svidit ända in i själen att bli massanmäld (?????) och få en block av Facebook på 3 hela dagar. Oavsett ditt för mig dramatiska ordval så vet jag hur du känner för det du blivit utsatt för dvs frustration, orättvisa och ilska.

Värmer det ditt hjärta om jag nämner att jag själv sitter av ett 30 dagars långt straff som dina vänner så framgångsrikt ordnat åt mig? Och för att jag använde hashtaggen #Afghanerna... Något som inte bryter mot FB-regler egentligen för då skulle samtliga andra taggar såsom #Svenskarna #Tyskarna osv också innefattas vilket de inte gör uppenbarligen så det är lätt att anta att en liten specialare gjordes enkom för lilla mig.

Är jag i samma tillstånd som dig för detta? Tidigare absolut men upprepningar gör en avtrubbad och är punktmarkerad vilket leder till att tillgången till FB oftast blir kortvarig innan nästa blockering sker. 

Jag känner mig naturligtvis väldigt hedrad över att den goda eliten finner mig som ett så överväldigande hot att ett sådant odemokratiskt agerande anses vara sista lösningen för att tysta mig i de många olika debattgrupper jag verkar i på FB och det är också i dessa som dina vänner visar upp bristande kunskaper i de många och lustiga argument de har för att rättfärdiga ett ämne de håller kärt. Det är sällan någon blir långvarig innan sunt förnuft och fakta skapat en förnedrande situation för vederbörande som alltid avviker utan ett ge ett brukligt avsked.

Ni är många som försöker kränka mig med felaktiga epiteter trots att jag själv oftast skriver i god ton och med den respekt som är bruklig.

Kan du själv hävda detta Sten? Naziststämpeln är ett kort du favoriserat att använda trots att det finns andra kort att tillgå som inte har den potentialen att fördärva motdebattörens privatliv, något du inte skänker en enda tanke på då du blivit allt det du föraktat och anklagat hos andra.

Du demoniserar dina medmänniskor med att påtala att de är nazister så du effektivt kan förvägra "det" från ett mänskligt värde och  angripa utan samvete efter eget tycke. En insikt du är blind att nå då ni avnjuter en glorifierande självbild som ett evigt ryggdunkande håller vid liv.

Och sen vill denna sverigedemokraten bättra på din värdegrund med att informera att alla är vi människor med ett tillhörande värde och oavsett var denna har sina politiska åsikter fortfarande har samma värde och det kan inte en liten självutnämnd grupp människor anse sig ha rätten att förändra, inte utan att dömas av historien till samhörighet med de som innan er agerade likvärdigt i Nazityskland.

Avslutningsvis vill jag tacka för de motgångar ni skapat för mig och andra medmänniskor som använt sin röst för att säga sin egen mening. Det är ni som gjort oss starkare och mer högljudda för varje gång ni tystat oss på FB och av den enkla anledningen att ni aldrig kan ta ifrån en fri människas dennes övertygelse  och man finner istället nya vägar som leder till nya okända platser och där skapar sig en grund att stå på för att ånyo säga sin egen mening. Handling/verkan = utveckling.

Hoppas att ni självutvalda godhetsapostlar ser med bättre ögon vad ni är egentligen är och hur långt ifrån ni är de ni vill vara.

Må väl.  //Kaj Johannesson

http://www.demokratiterroristen.n.nu/2017-11-21_massa.. 2017-11-21_Massanmälan mot Sten Magnusson på Facebook | Demokratiterroristen demokratiterroristen.n.nu''

Som sagt, #jagärhär ägnar sig inte åt massanmälningar. Folk får faktiskt följa regelverket. Det är Gangrapesweden som kartlägger bl.a. medier i Sverige, lägger upp en falsk Jagärhär m.m.

Vad gäller epitet kan ni ju själva se att man från bl.a. Sverigedemokrater och övriga högerextremister kommer med bl.a. dumheter som ''godhetsapostlar'' m.m.

2017-12-03_Vidrigheter

3 dec 2017

Ta och studera detta noga.
Här har vi en ''Sverigevän'' som skändar Sverige och detta i Advent då den kristna världen väntar på Jesu födelse.
Det är inte första gången vi ser sådant från denna nazistvurmare och tyvärr inte den sista.
''De invaderande kravparasiterna tänker alltså bryta mot ordningslagen, igen, och ockupera offentliga platser runt om i vårt land. Vad säger ni, ska vi möta upp och visa dessa vedervärdiga kriminella smutssvin till bedragaravskum vad vi tycker om dem och deras aldrig sinande krav?!!''
Denna ''dam'' tigger därtill pengar till sin vidriga verksamhet.
Nordiska Motståndsrörelsen bryter ju mot ordningslagen var och varannan vecka.
Därtill kallar hon sig ''medborgarjournalist'' vilket är att skända journalistyrket.

2017-12-02_Om nazistverksamheten Gangrapesweden

2 dec 2017

''#gangrapesweden drivs av #kriminella #nazister. Jag hoppas att #sverigedemokraterna inte är inblandade på något vis. #mordhot #åsiktsregistrering Är detta #jagärhär?

Falsk jagärhär med koppling till bl.a. nazistverksamheten Granskning Sverige Nej, men @Gangrapeswedens''

Detta var ett av mina twitterinlägg.
Hashtag för att förbättra sökvalet.

2017-11-21_Massanmälan mot Sten Magnusson på Facebook

21 nov 2017

Gud vilka hycklare dessa vidriga ''invandringskritiker'' som bl.a. Katerina Janouch är.
Här gnäller de om massanmälningar från #jagärhär, samtidigt som de själva deltar i sådana kampanjer för att tysta oliktänkande.

Nu är jag avstängd tre dygn från Facebook p.g.a. att jag skrivit ett svar till en SD-politiker i gruppen Heta debatter.

Det här skrev jag:
"Jan Pettersson resonerar ju som man gjorde i Sovjetunionen före Gorbatjov.
Då brukade ju oliktänkande hamna på åtminstone mentalsjukhus. Är det så Jan Pettersson betraktar folk med andra åsikter är det verkligen illa."

Jag har sett betydligt värre saker än det där och ibland undrar jag hur vidriga folk kan vara.

Se bara här:

Massanmälan mot Sten Magnusson på Facebook

 

 

 

 

2017-11-19_Hyckleriet från en ''opinionsbildare'' fortsätter

19 nov 2017

Här har vi två typexempel på två bloggar som dels är direkt vidriga, dels hycklar så att man blir mörkrädd. Nej, tur att detta är Sverige och inte det land där "Diktaturens kreatur" styrde i drygt 20 år. Här talar jag om Tjeckoslovakien som ju invaderades av trupper från Warszawapakten 1968-08-21 och avsatte Alexander Dubček. Ur Wikipedia Alexander Dubček

1. Katerina Janouch  Nu får det vara slut på ”de godas” hatbrott

2. En ''Carina-Fina"   Kör hårt Katerina!

2017-11-05_Hetskampanj mot de som vill ha yttrandefrihet

5 nov 2017

Det har knappast undgått någon att en vidrig hets- och personkampanj f.n. pågår från bl.a. högerextremister, nazister och ett antal ''yttrandefrihetsförespråkare'' på yttersta högerkanten.

Här en text jag skrev på en annan blogg jag startade för drygt en månad sedan.

 

 

Då har detta vidriga beteende från de falska och kriminella sidorna hamnat på nyhetsplats.

Kriminella är de här.

1. Politikfakta
2. Gangrapesweden
3. Grsweden
4. Granskning Sverige AB
5. Jagarhar (en falsk version av Jag är här) med koppling till 1-4.

6.000 personer uthängda av hatsajt – kallas ”demokratiterrorister”

DEMOKRATITERRORISTEN

1 Comment

Så här skrev en medlem i en grupp på Facebook som säger sig granska Sveriges Television och Sveriges Radio. Gruppnamn: [Granskning SVT och SR]
Gruppen säger sig vara opolitisk men enligt min mening styrs den av folk knutna till Sverigedemokrater, nazister och extremhöger.

''Man måste va snäll mot Sten Magnusson. Hen är lessen nu. Jättelessen. Jättelessnare kan en inte bli än Mina Dennerts knähund Sten som gläfser hejvilt och bara får mothugg tillbaka.''

Detta är vidrigt.
Är det en saklig debatt att komma med personangrepp av detta slag?

Här säger man sig i dessa kretsar ''försvara yttrandefriheten'' när man lägger upp register på folk, åsikter och därtill deras anhöriga m.fl.

Det är sådant #jagärhär arbetar mot och ni vidriga hycklare i höger-, SD-kretsar och från NMR som ev. läser det här kan jag bara säga:

Ert beteende är kriminellt och rörelsen #jagärhär kommer ni ALDRIG att kunna tysta så länge vi har yttrandefrihet i Sverige.

Därtill vill jag påpeka att era försök att tysta #jagärhär genom att lägga upp falska Jagärhär-sidor med uppmaning till massanmälningar och blockeringar av enskilda privatpersoner med hänvisning till Facebooks regelverk är så idiotiskt att man kunde tro att det var ett aprilskämt.

Ursäkta den här tongången, men det är banne mig inte acceptabelt att folk ska ligga ute i olagliga register bara för att man vill förbättra samtalsklimatet både på Internet och i övrigt.

 

2017-10-09_Sverigedemokraterna och nazismen, skandalpartiet

9 okt 2017

Vad är det för parti där partiledaren ständigt säger att ''jag vet inte'' när hans partikamrater ideligen skämmer ut sig.

2017-10-08 var det partiledartdebatt och i studion på åhörarplats fanns bl.a. en person som vice ordföranden ett tag innan hade likställt med en terrorist och illegal invandrare trots att nämnda person fått uppehållstillstånd.

SD-ledaren hade dock inte kurage att be om ursäkt till nämnda person vilket därmed än en gång visar vilket genomuselt parti SD är.

156 SD-SKANDALER 2011-2017, LISTA.

2017-10-04_Ny sida

4 okt 2017

Denna sida är tänkt att handla om trakasserier i olika sammanhang.